Sievi ESD-sikkerhedssko, GT RACER S3

Varenummer:44-52835-323-93M-
DKK 1.590,00
GT Racer S3 kombinerer komfort og sikkerhed på arbejdspladsen på en ny måde. Den sportslige letvægtsstruktur, den anatomiske form der støtter foden, lette og åndbare materialer og den nye holdbare og ekstremt sikre ActionPro-dobbeltsål gør Racer til den ultimative sikkerhedssko. GT Racer S3 er det perfekte valg, når du har behov for vandtætte sko - især under varmere forhold.

Tåkappe af aluminium
Tåkappen beskytter tæerne mod nedfaldende genstande og klemning. Opfylder kravene i standarden EN ISO 20345:2011: modstandskraften mod faldende emner er 200 J, mod klemning 15000 N. En tåkappe af aluminium er 50 % lettere end en traditionel tåkappe af stål.

Sømværn af stål
Sømværn af stål forhindrer, at skarpe og spidse emner trænger igennem sålen. Opfylder kravene i standarden EN ISO 20345:2011: modstandskraften mod gennemtrængning er 1100 N.

Olie- og kemikaliebeskyttelse
Sievis såler klarer olie og flere kemikalier uden at beskadiges. Sievi skoens oliebestandighed opfylder kravene ifølge EN ISO 20345:2011 -standarden.

Antistatisk
Sko med antistatisk konstruktion afleder på kontrolleret vis statisk elektricitet. Skoenes grænseværdier er 100 kΩ - 1000 MΩ.

Vandafvisende
Fodtøj med vandafvisende overlædermateriale. Vandafvisning opfylder kravene ifølge EN ISO 20345:2011 -standarden.

Hæleelasticitet
Den elastiske hæl beskytter fødder og støtteorganer mod belastninger. Den opfylder kravene i standarderne EN ISO 20345:2011 og EN ISO 20347:2012: Fodtøjets støddæmpning er mindst 20 J. I al Sievi-fodtøjet er det FlexStep® sålematerialet, der står bag hæleelasticiteten, som er nærmere beskrevet under punktet FlexStep®.

Sålematerialet PU/PU
Fodtøjets sål er en særdeles slidstærk tolags polyuretansål, hvor mellemlaget er af støddæmpende FlexStep® materiale.

DUAL-indlægssål
Sievi DUAL Comfort indlægssålen hjælper dine fødder og ryg til at klare arbejdsdagen bedre. Indlægssålens støddæmpende puder er af PORON® materiale.

Sievi med GORE-TEX® – suveræn kvalitet giver komfort
De fleste kender GORE-TEX® fremragende egenskaber som åndbarhed og vandtæthed. GORE-TEX® foret er et enestående formateriale, som lader foden ånde, og samtidig holder skoen vandtæt. Sievi GORE-TEX® Performance Comfort sko er specielt velegnede til våde og skiftende vejrforhold.

FlexStep® – greb og fleksibilitet i arbejdet
Det mikroporøse FlexStep® sålemateriale udviklet af Sievi er fornyet. Det fornyede sålemateriale bevarer sin fortræffelige støddæmpningsevne og fleksibilitet bedre end tidligere i omgivelser med frost. Takket være det forbliver fodtøjets sål blød også i hård frost og beholder grebet på glatte overflader. Hele sammensætningen af den fleksible FlexStep® sål forebygger belastning og stød i rygraden, og hjælper til at forhindre fod- og rygsmerter, og forbedrer dermed arbejdseffektiviteten. Der er en fleksibel FlexStep® sål i alt fodtøj fra Sievi.

ESD i hht. IEC 61340-5-1.

Denne sko fås i str. 35 - 48.
Genbestilling
Hos Zenitech kan du gemme en vare på din personlige favoritliste, dette gør genbestilling meget nemmere.
Kundeservice
Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os på: