Case stories

ESD sikret kontormiljø hos kk electronic i Ikast

ESD sikret kontormiljø hos kk electronic i Ikast

ZENITECH har leveret ca. 500 m² ESD-sikker nålefilt til gulvbelægning i udviklings-afdelingen i kk electronic’s nye fabrik i Ikast.

kk electronic flyttede i løbet af maj/juni 2009 selve elektronik-afdelingen fra Herning til et nyt samlet domicil i Ikast. Det nye Ikast domicil består dels af KMD’s tidligere bygninger samt nybyggede udviklings- og produktionslokaler.

I en stor del af den nye fabrik blev der projekteret ESD-sikre hårde gulve. Af æstetiske og arbejdsmiljømæssige årsager ville man i elektronikudviklingsafdelingen gerne have tæpper/nålefilt, men det var samtidig af afgørende betydning, at gulvene kunne leve op til kravene for ESD-sikre gulve.

ZENITECH har som den eneste danske leverandør ESD-sikre tæppebelægninger i produktsortimentet, nemlig ECOSTAT®- DF Centra-NV nålefilttæppe til fast montering.

Tæppet blev lagt af Gulvmanden Horn, ved Bent Holm Petersen der er ZENITECHs faste samarbejdspartner. Han  tog naturligvis imod udfordringen og har nu lagt sit første ESD-sikre nålefiltsgulv. Både undervejs og ved arbejdets afslutning har kk electronic selv foretaget ESD-målinger. Gulvbelægningen levede fuldt ud op til forventningerne, de målte modstandsværdier var som lovet i specifikationerne.