Opret ny kontoGlemt kodeord

Case stories

ESD sikret kontormiljø hos kk electronic i Ikast

ZENITECH har leveret ca. 500 m² ESD-sikker nålefilt til gulvbelægning i udviklings-afdelingen i kk electronic’s nye fabrik i Ikast.

kk electronic flyttede i løbet af maj/juni 2009 selve elektronik-afdelingen fra Herning til et nyt samlet domicil i Ikast. Det nye Ikast domicil består dels af KMD’s tidligere bygninger samt nybyggede udviklings- og produktionslokaler.

I en stor del af den nye fabrik blev der projekteret ESD-sikre hårde gulve. Af æstetiske og arbejdsmiljømæssige årsager ville man i elektronikudviklingsafdelingen gerne have tæpper/nålefilt, men det var samtidig af afgørende betydning, at gulvene kunne leve op til kravene for ESD-sikre gulve.

ZENITECH har som den eneste danske leverandør ESD-sikre tæppebelægninger i produktsortimentet, nemlig ECOSTAT®- DF Centra-NV nålefilttæppe til fast montering.

Tæppet blev lagt af Gulvmanden Horn, ved Bent Holm Petersen der er ZENITECHs faste samarbejdspartner. Han  tog naturligvis imod udfordringen og har nu lagt sit første ESD-sikre nålefiltsgulv. Både undervejs og ved arbejdets afslutning har kk electronic selv foretaget ESD-målinger. Gulvbelægningen levede fuldt ud op til forventningerne, de målte modstandsværdier var som lovet i specifikationerne.

Om Zenitech.dk

ZENITECH er en handelsvirksomhed med speciale indenfor ESD og Renrums produkter. Vi tilbyder ikke alene Europas bredeste program indenfor ESD udstyr til sikring af danske elektronik-arbejdspladser, men også ESD-rådgivning og auditering. Forbrugsstoffer og specialprodukter til klassificerede RENRUM og kontrollerede omgivelser er vores andet speciale.

Åbningstider

Mandag:8.00 - 16.30
Tirsdag:8.00 - 16.30
Onsdag:8.00 - 16.30
Torsdag:8.00 - 16.30
Fredag:8.00 - 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zenitech.dk eller

ZENITECH ApS   ·   Kokholm 3B   ·   DK-6000 Kolding   ·   +45 9617 0818   ·   info@zenitech.dk   ·   Om Cookies
0 varer i kurven