ESD-Sko
En god ESD sikring starter med gulv og fodtøj. Vi har et stort udvalg af ESD-sko, fra verdens førende brands. Vores udvalg giver dig en vifte af muligheder, således at du får valget af sko i flere stilarter.  Alle ESD-sko vi har i sortiment, opfylder selvfølgelig gældende standarder, DS/EN 61340-5-1.
Ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, ekstra god støddæmpning, let.

Ventilationsnet, lav vægt, oliebestandig ydersål, antistatiske egenskaber, Boa®
Fit System, ESD, dobbelte støddæmpningszoner, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).

EN ISO 20347:2012, O1 A E FO SRC
En træningsagtig og sporty nyhed i arbejdssko med åndbart tekstiloverlæder. Sålematerialet er meget skridsikkert, fleksibelt og giver fortræffelig støddæmpning. Den elastiske hæl beskytter fødder og bærende organer mod belastninger. 3D-dry®-foringen og Sievi Comfort-indersålen holder fødderne tørre og friske hele dagen. ESD-godkendt.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.
Denne sko fås i str.  39-47.
UNI6 - sko.
ESD jf. DIN EN 61340.


Denne sko fås i str. 35-48.
Metalfri og sporty sikkerhedssko. Skoene har komposit tåkapper, og tåspidsen på skoene er beskyttet af stilfulde PU-hætter. Den åndbare 3D-tørforing holder dine fødder tørre og giver ekstra komfort. Dobbelt-pude Dual indersålerne absorberer stød og medvirker til at forbedre den fysiske formåen af dine ben og ryg. Dobbeltlagssålen er holdbar og modstår vand og en række kemikalier.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 36-47.
Det sporty Fly-arbejdsfodtøj er markedets eneste fodtøj efter standarden for arbejdssko, DS/EN ISO 20347, som nu har et FlexEnergy-flekselement. FlexEnergy-hæleabsorbering optager den skabte bevægelsesenergi, og over 55% af energien sendes tilbage til fodtrinnet.


Med snøremekanismen BOA® Fit System placeret i siden forbedres anklens bevægelighed, og det gør fodtøjet mere behageligt i brug. ESD-godkendt.
SieviAir® sandalens sål leder fugt og varme væk fra foden, og giver mere end 30% bedre åndbarhed igennem udluftningskanalerne i siden af sålen.


Sievi’s FlexEnergy absorberer den skabte bevægelsesenergi, og giver over 55% returenergi. FlexEnergy er det samme ultra lette og stødabsorberende sålmateriale som bruges i løbesko. Opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).


Denne sko fås i str. 34-48.
Attraktiv, let arbejdssko, inspireret af sportssko. Åndbar overdel i tekstil giver fremragende slidstyrke og støtte til fødderne på lange arbejdsdage. Opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD) Modellen er udgående - kun enkelte størrelser kan leveres. Modellen afløses af Jalas 5392
En behagelig og certificeret arbejdssko til folk i servicesektoren, der er på benene hele dagen.

Ventilationsnet, lav vægt, oliebestandig ydersål, antistatiske egenskaber, Boa®
Fit System, ESD, dobbelte støddæmpningszoner, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).
Overlæderet er af sort narvlæder, som bevarer en god pasform og er vandafvisende. Elastikker i siderne gør det lettere at tage fodtøjet af og på. Den fleksible Flexstep®-sål er fremstillet af polyuretan, og den absorberer stød rettet mod ryggen og fødderne. Indlægssålen er en udtagelig Sievi Comfort-indlægssål, der er antistatisk og opfylder ESD-normerne, og den er åndbar og kan maskinvaskes ved 40 ˚C. ESD-godkendt.
En behagelig og certificeret arbejdssko til folk i servicesektoren, der er på benene hele dagen.

Skoene er testet og har godkendt skridbeskyttelse og stødabsorberende såler i flere lag for personlig beskyttelse. Opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD)
Ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, ekstra god støddæmpning, let.


Lav vægt, oliebestandig ydersål, antistatiske egenskaber, ESD, vandafvisende læder, dobbelte støddæmpningszoner, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).


EN ISO 20347:2012, O2 A E FO SRC.
Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, ekstra god støddæmpning, let.


Lav vægt, oliebestandig ydersål, antistatiske egenskaber, Boa®-lukkesystem, ESD, vandafvisende læder, dobbelte støddæmpningszoner, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).


EN ISO 20347:2012, O2 A E FO SRC.