Sievi sko
Sievi sko står for kvalitet! - Sievi er Nord Europas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj. Høj kvalitet, nordisk pasform og gennemført brugerkomfort er Sievis varemærke. Sievi ESD sko arbejder kontinuerligt med udvikling af de sidste nye materialer og teknologi for at skabe nye og bedre egenskaber.

Sievi ESD sko


Målsætningen er at producere de mest behagelige og brugervenlige sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til alle arbejdsmiljøer. Sievis bredde sortimentet byder på en unik valgmulighed, for at finde netop den sko som passer til dit arbejdsmiljø. Se udvalg og pris herunder.
Designet til arbejde og fritid.
Fodtøjet er en vigtig del af påklædningen både på arbejdet og i fritiden. Når arbejdstøjet skal have stil og gennemtænkte detaljer, så vælg et par Sievi sko.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.
Denne sko fås i str. 39-48.
Designet til arbejde og fritid.
Fodtøjet er en vigtig del af påklædningen både på arbejdet og i fritiden. Når arbejdstøjet skal have stil og gennemtænkte detaljer, så vælg et par Sievi sko.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.
Denne sko fås i str. 40-48.
En træningsagtig og sporty nyhed i arbejdssko med åndbart tekstiloverlæder. Sålematerialet er meget skridsikkert, fleksibelt og giver fortræffelig støddæmpning. Den elastiske hæl beskytter fødder og bærende organer mod belastninger. 3D-dry®-foringen og Sievi Comfort-indersålen holder fødderne tørre og friske hele dagen. ESD-godkendt.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.
Denne sko fås i str.  39-47.
Det sporty Fly-arbejdsfodtøj er markedets eneste fodtøj efter standarden for arbejdssko, DS/EN ISO 20347, som nu har et FlexEnergy-flekselement. FlexEnergy-hæleabsorbering optager den skabte bevægelsesenergi, og over 55% af energien sendes tilbage til fodtrinnet.


Med snøremekanismen BOA® Fit System placeret i siden forbedres anklens bevægelighed, og det gør fodtøjet mere behageligt i brug. ESD-godkendt.
SieviAir® sandalens sål leder fugt og varme væk fra foden, og giver mere end 30% bedre åndbarhed igennem udluftningskanalerne i siden af sålen. BOA lukning.


Sievi’s FlexEnergy absorberer den skabte bevægelsesenergi, og giver over 55% returenergi. FlexEnergy er det samme ultra lette og stødabsorberende sålmateriale som bruges i løbesko. Opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).


Denne sko fås i str. 35-48.
Overlæderet er af sort narvlæder, som bevarer en god pasform og er vandafvisende. Elastikker i siderne gør det lettere at tage fodtøjet af og på. Den fleksible Flexstep®-sål er fremstillet af polyuretan, og den absorberer stød rettet mod ryggen og fødderne. Indlægssålen er en udtagelig Sievi Comfort-indlægssål, der er antistatisk og opfylder ESD-normerne, og den er åndbar og kan maskinvaskes ved 40 ˚C. ESD-godkendt.
Nyhedsbrev Tilmelding