Opret ny kontoGlemt kodeord

Poser & Emballage

Den primære emballage er altafgørende for om elektronikken overlever turen udenfor det ESD-sikrede EPA område.
Derfor skal du vælge den emballage der passer til opgaven. Hovedreglerne for emballagevalg er følgende:

Skærmposer - Shielding bags: Yder fuld beskyttelse mod statisk elektricitet af enhver form - beskyttelsen består i at en evt. statisk udladning føres udenom produktet via det metalliske lag i posen. Det metalliske lag har ikke kontakt til indholdet i posen. Vigtigste kendetegn: Sølvglinsende -halvgennemsigtigt, nogle gange helt lystæt.

Ledende poser og bobleplast: Beskytter fuldstændigt mod elektrostatiske felter - men kun delvist mod udladninger. Materialet er ledende, og en evt. statisk udladning vil altså delvist overføres til det indpakkede emne. Materialets lave overflademodstand gør det uanvendeligt til produkter med backup-batterier eller supercaps der ikke ønskes afladet. Vigtigste kendetegn: Sort ugennemsigtigt.

Disspative poser og bobleplast: Yder ingen beskyttelse mod statisk elektricitet, men det er muligt at aflade en evt. overfladespænding. Emballagen er velegnet til ikke følsomme komponenter der skal med ind i EPA område, eller som sekundær mekanisk beskyttende emballage for komponenter og produkter der i forvejen er i ESD beskyttende emballage. Vigtigste kendetegn: Som oftest lyserød / pink overfladefarve - men pas på - der er mange emballagetyper med samme udseende der ikke har dissipative egenskaber.

Forrige side12345Næste side
IDP-STAT rørfolie
Dry-Shield, shieldingposer, type A, 100 stk.
Fugtighedsindikatorkort
Tape, transparent, 25 mm
Varenummer: 2820.CT.25
PERMASTAT affaldsposer, 120 liter, 100 stk.
Varenummer: 3110.850.1
PERMASTAT® poser, 100 stk.
PERMASTAT® poser med lynlås, 100 stk.
PERMASTAT® bobleplastposer
PERMASTAT® bobleplast, to-lags
PERMASTAT® bobleplast, tre-lags
Forrige side12345Næste side

Mere om emballage

Al emballageplast kan gøres til Antistatisk Plast med den rette overfladebehandling eller de rette tilsatsstoffer, forskellen ligger oftest i hvor længe den antistatiske virkning holder.  

De billigste emballagetyper, typisk i lyserød eller lyseblå plast, er udenfor et EPA / ESD beskyttet område, kun egnet til mekanisk beskyttelse af produktet.  Produkterne er antistatiske, eller bedste fald let dissipative, og kan ikke i særlig høj grad aflede statisk elektricitet fra andet end emballgen selv.  Holdbarheden er på kvalitetsprodukter god, men ikke evig.

De bedre, og også dyrere, emballagetyper, tilbyder fuld beskyttelse mod statisk elektricitet, også udenfor EPA området.

Her er tale om ledende emballage, der kan aflade sig selv, og også de produkter der er emballeret fuldstændig, og dermed også kan indgå i et potentialudligningssystem. Denne emballagetype er oftest sort, idet den ledende virkning stammer fra tilsætning af kul.

En anden variant til fuld beskyttelse mod ESD er skærmende emballage, typisk opbygget som en flerlags konstruktion af dissipativ plast, med en metallisk belægning i midten. Denne kombination giver en fuld antistatisk emballage - den kan ikke selv generere statisk elektricitet - samtidig med at der afskærmes for eventuelle eksterne kilder til elektrostatiske udladninger der vil kunne beskadige de emballerede produkter.

Om Zenitech.dk

ZENITECH er en handelsvirksomhed med speciale indenfor ESD og Renrums produkter. Vi tilbyder ikke alene Europas bredeste program indenfor ESD udstyr til sikring af danske elektronik-arbejdspladser, men også ESD-rådgivning og auditering. Forbrugsstoffer og specialprodukter til klassificerede RENRUM og kontrollerede omgivelser er vores andet speciale.

Åbningstider

Mandag:8.00 - 16.30
Tirsdag:8.00 - 16.30
Onsdag:8.00 - 16.30
Torsdag:8.00 - 16.30
Fredag:8.00 - 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zenitech.dk eller

ZENITECH ApS   ·   Kokholm 3B   ·   DK-6000 Kolding   ·   +45 9617 0818   ·   info@zenitech.dk   ·   Om Cookies
0 varer i kurven