Øvrige klude
Produkterne i denne kategori er ikke egnede til anvendelse i renrum, men har alligevel stor relevans, da det er produkter af høj kvalitet, som med fordel kan anvendes i rene og kontrollerede (ikke-klassificerede) omgivelser. Der er tale om bløde højt absorberende "non-woven" textil / textilpapir produkter med lav fnugafgivelse. Flere af produkterne anvendes bl.a. til aftørring af loddestencils samt ved fiber- og printpladeproduktion.
Turkis, non-woven med meget lav fnugafgivelse og stor absorberingsevne.
Pris pr. rl. v/1 rl.
DKK 388,00
Pris pr. rl. v/6 rl.
DKK 372,00
100% bomuldsklude 10 x 10 cm til rengøring af følsomt udstyr.
Superbløde klude med høj sugeevne i praktisk dispenser-box.
Dispenser-spand med kraftig papirrulle. Udtræk gennem toppen af spanden. Perforering sikrer nem afrivning af stykkerne. Mange anvendelsesmuligheder.
Rengørings- og aftørringsklud, specielt udviklet til fødevareindustrien. Fås som rulle med 400 ark eller pakket med: 10 x 40 ark. Certifikat : ISEGA
Aftørrings"papir" på rulle, hvid, stor sugeevne.
Hvid non-woven aftørrings- og poleringsklud. Størrelse: 32 x 34 cm - kvartfoldet. Box med 100 stk.
Poly-box er en hvid non-woven aftørrings- og poleringsklud. Størrelse: 32,5 x 42,0 cm. Poly-box leveres i en smart dispenserbox med 75 klude.
Tynd, blød og fnugfri papirserviet til aftørring og rensning af optisk glas, linser m.m. Størrelse: 90 x 75 mm. Æske med 500 stk.
Blødt kunstlæder med stor sugeevne til fugtig aftørring af spejle m.m.
Polyester/nylon. Er stærkt absorberende - både tør og fugtig.
Blå vådrengøringsklud med stor sugeevne. Størrelse: 30 x 38 cm. Karton med 500 stk.