Opret ny kontoGlemt kodeord

ESD-gulve, ledende gulve

Vi har mange års erfaring indenfor ESD-gulve – den erfaring deler vi gerne med dig, så du er sikker på at få det rigtige ESD-gulv.

Ved valg af ESD-gulv er der flere ting, man bør tage med i sine overvejelser.

Allerførst skal man sikre sig, at man ikke falder i den klassiske fælde, hvor begreberne ESD-gulv, ledende gulv og antistatisk gulv blandes sammen!

De fleste moderne gulvbelægninger er antistatiske. Og vi kan ikke sige det for tit: Et antistatisk gulv er IKKE et ESD-gulv! Et ESD-gulv er det samme som et elektrisk ledende gulv.

Når du læser dette, er det sikkert fordi du har brug for et gulv, der kan aflede statisk elektricitet fra medarbejdere og udstyr på en sikker og kontrolleret måde. Det kan et ledende gulv / ESD-gulv.

Når det er på plads, bør man overveje hvilke egenskaber man ønsker ud over de ESD-mæssige. I langt de fleste tilfælde er en PVC/vinyl-belægning, der er limet på undergulvet en rigtig god løsning, som tåler alm. gangtrafik og lettere trafik med rulleborde, løftevogne og andet rullende grej. I tilfælde hvor der er tale om tungere trafik med f.eks. gaffeltrucks og måske lidt hårdhændet håndtering af paller og lignende, vil en udstøbt epoxy-belægning sikkert være det rigtige valg.

Går man efter en enklere og mere økonomisk løsning, kan en ledende PUR-gulvmaling være løsningen. Og endelig er der ESD-fliser til løs udlægning. Det er en lidt dyrere løsning, men den har den helt store fordel, at den kan anvendes midlertidigt og fjernes igen og genbruges et andet sted uden at efterlade spor. Dette kan være særlig interessant hvis man bor i lejede lokaler.

I alle tilfælde gælder det om at finde det bedst egnede produkt mht. slidstyrke og vedligehold, men samtidig et produkt som opfylder kravene til ESD-sikring – og bliver ved med det!

Uanset hvilken løsning man vælger, er det en god idé at tage udgangspunkt i at produktet skal kunne opfylde ESD-normen EN-61340-5-1.

Vi kan tilbyde alle de nævnte løsninger i samarbejde med erfarne og professionelle gulvlæggere. Vi har den nødvendige viden og måleudstyret, så vi efterfølgende kan lave kvalitetssikring og dokumentere, at dit nye gulv har netop de ESD-egenskaber, som var grunden til at du valgte denne gulvtype.

Kontakt os gerne for en dialog om dit ESD-gulv – hellere før end efter, det er lagt!

Se i øvrigt tidligere udgivne artikler om emnet:
ESD-sikring starter i gulvhøjde
Antistatisk og ESD er to forskellige ting


Forrige side12Næste side
Ecostat®- Mega - 2.0 Gummibelægning 145 cm  x 10 meter
Varenummer: 1250.670.R
ESD vinylgulv
ECOSTAT®- Duo 2.0 PVC 150 cm x 10 meter
Varenummer: 1250.47002.R
ECOSTAT®- DF Centra-NV - Nålefilt
ECOSTAT®- Mega - 3.5 Gummibelægning 122 cm  x 10 meter
Varenummer: 1250.680.R.2
ECOSTAT® ergonomisk "Easy Standing" måtte, 650 x 950 mm
Varenummer: 1306.B1.0650.0950
ECOSTAT® ergonomisk "Easy Walking" måtter
ECOSTAT® Duo 2.0 gulvmåtter
ECOSTAT® Mega 2.0 og 3.5 gulvmåtter
ECOSTAT®-CF Puzzle 8.5 ESD-fliser
Forrige side12Næste side

Søger du et Antistatisk Gulv?

- så søger du efter det forkerte produkt, men er havnet det helt rigtige sted.

ZENITECH leverer ikke halve løsninger, men ægte ESD-sikre gulve, med fuld dokumentation, og målecertifikat efter installationen.
Om Zenitech.dk

ZENITECH er en handelsvirksomhed med speciale indenfor ESD og Renrums produkter. Vi tilbyder ikke alene Europas bredeste program indenfor ESD udstyr til sikring af danske elektronik-arbejdspladser, men også ESD-rådgivning og auditering. Forbrugsstoffer og specialprodukter til klassificerede RENRUM og kontrollerede omgivelser er vores andet speciale.

Åbningstider

Mandag:8.00 - 16.30
Tirsdag:8.00 - 16.30
Onsdag:8.00 - 16.30
Torsdag:8.00 - 16.30
Fredag:8.00 - 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zenitech.dk eller

ZENITECH ApS   ·   Kokholm 3B   ·   DK-6000 Kolding   ·   +45 9617 0818   ·   info@zenitech.dk   ·   Om Cookies
0 varer i kurven