Renrumsprodukter
ZENITECH tilbyder et bredt sortiment af renrumsprodukter. Både forbrugsprodukter som handsker, aftørringsklude, papir m.m. og produkter af mere varig karakter; beklædning, sko, inventar og lign. Alle klassificerede renrumsprodukter er mærket med hvilken klasse de kan anvendes i. Produkter der ikke er klassificeret bør kun anvendes i kontrollerede omgivelser og u-klassificerede renrum.

Vi samarbejder med producenter og leverandører over hele verden. Mangler du et specifikt produkt, som du ikke finder her på siden, er du velkommen til at kontakte os - vi kan sikkert skaffe det!
ESD/renrums håndlotion i ESD-flaske 473 ml. Tilfører huden fugtighed uden at fedte.
ESD/renrums håndlotion i ESD-flaske 236 ml. Tilfører huden fugtighed uden at fedte.
Skridsikkert underlag med gul/sort kant til klæbemåtter str. 66 x 114 cm
Renrumsstolen har i kraft af sædets formstøbte skumpolstring en særdeles god komfort og afleder sikkert og kontinuerligt statisk elektricitet fra brugeren når stolen anvendes i forbindelse med ledende gulv eller gulvmåtter. Overholder renrumsklasse ISO3 i hht. DIN EN ISO 14644-1
Maskine til automatisk påføring af skoovertræk. Med plads til 220 skoovertræk Stik foden i - tag foden op - der er nu overtræk på!
Skoovertræk, blå, 10 x 110 stk. Anvendes i Hygomat Comfort og Hygomat Classic
Maskine til automatisk påføring af skoovertræk. Med plads til 110 skoovertræk Stik foden i - tag foden op - der er nu overtræk på!
Velegnet til tandlæger, klinikassistenter og andet sundhedspersonale. - afvisende for dråber/væske - lange ærmer med elastikstrikket håndled - farve hvid Karton med 100 stk.
Type IIR mundbind med næseblik og øreelastikker, 180 x 90 cm Leveres i æske med 50 stk.
Pris pr. pk. v/5 pk.
DKK 39,00
Pris pr. pk. v/10 pk.
DKK 29,00
Skægbind, nonwoven i hvid. Med elastik som giver en bedre og mere sikker dækning.