ESD Produkter
Her finder du Nordens største udvalg af produkter og udstyr til ESD beskyttelse.

Alle produkterne overholder de gældende ESD-normer og standarder, hovedsageligt DS/EN 61340-5-1, men naturligvis også  relevante under-standarder for de enkelte produktkategorier, f.eks. ESD-gulve og ESD-sikker beklædning hvor der findes særlige normer og tilhørende målemetoder til kontrol af korrekt funktion.

Ved korrekt anvendelse af produkterne kan der opnås fuld ESD-sikkerhed, uanset om det gælder en hel elektronikfabrik, eller en enkelt mobil arbejdsplads til servicearbejde.

Udover selve produkterne er vi også behjælpelige med såvel telefonisk som on-site rådgivning om korrekt anvendelse og vedligehold af ESD-sikring.

On-site rådgivning og Auditering foregår naturligvis med udgangspunkt i standarderne, men i lige så høj grad med en praktisk vinkel og en dybtgående viden om den praktiske hverdag i f.eks. en elektronikproduktion, og de udfordringer det giver at opnå korrekt adfærd i en EPA zone.

Hverken udstyr eller viden kan stå alene - det er kun i forening af ESD-udstyr og ESD-viden at der kan opnås fuld ESD-sikring.

Er der produkter du søger, men ikke finder i vort brede program, så kontakt os endelig - vi har hele tiden nye ESD-produkter på vej ind - men intet kommer på shoppen før vi har gennemført vores interne ESD-godkendelse.
Kobbertape, selvklæbende på rulle Bredde 25 mm Længde 10 m Kan anvendes under ESD-bordmåtter, -gulvmåtter og lignende.
Pris pr. rl. v/1 rl.
DKK 119,00
Pris pr. rl. v/10 rl.
DKK 99,00
ESD kontortape, transparent, 65,8m, b: 24 mm, kerne 76,2 mm
Pris pr. rl. v/1 rl.
DKK 128,00
Pris pr. rl. v/50 rl.
DKK 108,80
Med PGT® 120 test-stationen kan håndledsbånd og fodtøj måles i forbindelse med adgangskontrol til EPA-zoner.
Bordmåttesæt med metalhåndledsbånd og ledninger - sættet til den lille ESD arbejdsplads. Fås i 2 forskellige størrelser (610 x 900 mm og 610 x 1120 mm)
ESD-gulvmåtte af PVC med afrundede hjørner til udlægning lokalt ved arbejdsplads. Måler 1500 x 2000 mm. Måtten er forsynet med 2 x Ø10 mm trykknapper og der medfølger 3 m tilslutningsledning med 1 MΩ sikkerhedsmodstand.
ESD-måtterne kan også leveres i specialmål - forhør venligst nærmere.
Komplet sæt til indretning af ESD-sikret arbejdsplads på eksisterende bord.
Economy PLUS stolen er designet til at give brugeren komfort og sikkerhed. Materialer og konstruktion sikrer at stolen ikke genererer statisk elektricitet. Iflg. ESD-standarden EN 61340-5-1 skal der ved siddende arbejde anvendes håndledsbånd, da man ikke kan regne med fuld jording af brugeren alene via stolens hjul til ledende gulv eller gulvmåtte.
Unisex-udførelse. 1/2 design, kortærmet. Statisk dissipativt bomuldsstof. Kan maskinvaskes ved 40°C. Størrelser fra XS - 5XL.
Fremstillet af aluminium med sort dissipativ lakering. 2 LED lysmoduler. Trinløs lysdæmpning. 3 eller 5 dioptrier.
Elektrisk højdeindstilleligt arbejdsbord til de lettere arbejdsopgaver. - Belastning 120 kg - Håndledsbåndstilslutning og jordingsterminal - To bordpladetyper - Stort tilbehørsprogram
Til mobil anvendelse. Fremstillet af slidstærk dissipativ vinyl. Arbejdsmåtte - 650 x 600 mm, med to lommer. Transporttaske med trykknaplukning.
Fuldsvejst stålskab med to låger i gedigen udførelse og pulverlakeret med ESD-lak i lysgrå RAL 7035 og forsynet med ESD-logo. Fås i flere flere højde/bredde-varianter.