ESD Produkter
Her finder du Nordens største udvalg af produkter og udstyr til ESD beskyttelse.

Alle produkterne overholder de gældende ESD-normer og standarder, hovedsageligt DS/EN 61340-5-1, men naturligvis også  relevante under-standarder for de enkelte produktkategorier, f.eks. ESD-gulve og ESD-sikker beklædning hvor der findes særlige normer og tilhørende målemetoder til kontrol af korrekt funktion.

Ved korrekt anvendelse af produkterne kan der opnås fuld ESD-sikkerhed, uanset om det gælder en hel elektronikfabrik, eller en enkelt mobil arbejdsplads til servicearbejde.

Udover selve produkterne er vi også behjælpelige med såvel telefonisk som on-site rådgivning om korrekt anvendelse og vedligehold af ESD-sikring.

On-site rådgivning og Auditering foregår naturligvis med udgangspunkt i standarderne, men i lige så høj grad med en praktisk vinkel og en dybtgående viden om den praktiske hverdag i f.eks. en elektronikproduktion, og de udfordringer det giver at opnå korrekt adfærd i en EPA zone.

Hverken udstyr eller viden kan stå alene - det er kun i forening af ESD-udstyr og ESD-viden at der kan opnås fuld ESD-sikring.

Er der produkter du søger, men ikke finder i vort brede program, så kontakt os endelig - vi har hele tiden nye ESD-produkter på vej ind - men intet kommer på shoppen før vi har gennemført vores interne ESD-godkendelse.
Med PGT® 120 test-stationen kan håndledsbånd og fodtøj måles i forbindelse med adgangskontrol til EPA-zoner.
Bordmåttesæt med metalhåndledsbånd og ledninger - sættet til den lille ESD arbejdsplads. Fås i 2 forskellige størrelser (610 x 900 mm og 610 x 1120 mm)
ESD-gulvmåtte af PVC, med afrundede hjørner, til udlægning lokalt ved arbejdsplads, måler 1500 x 2000 mm. Måtten er forsynet med 2 x Ø10 mm trykknapper og der medfølger 3 m tilslutningsledning med 1 MΩ sikkerhedsmodstand.
ESD-måtterne kan også leveres i specialmål - forhør venligst nærmere.
Komplet sæt til indretning af ESD-sikret arbejdsplads på eksisterende bord.
Economy PLUS stolen er designet til at give brugeren komfort og sikkerhed. Materialer og konstruktion sikrer at stolen ikke genererer statisk elektricitet. Iflg. ESD-standarden EN 61340-5-1 skal der ved siddende arbejde anvendes håndledsbånd, da man ikke kan regne med fuld jording af brugeren alene via stolens hjul til ledende gulv eller gulvmåtte.
Unisex-udførelse 1/2 design, kortærmet Statisk dissipativt bomuldsstof Kan maskinvaskes ved 40°C Størrelser fra XS - 5XL
Fremstillet af aluminium med sort dissipativ lakering 2 LED lysmoduler Trinløs lysdæmpning 3 eller 5 dioptrier
Elektrisk højdeindstilleligt arbejdsbord til de lettere arbejdsopgaver. - Belastning 120 kg - Håndledsbåndstilslutning og jordingsterminal - To bordpladetyper - Stort tilbehørsprogram
Til mobil anvendelse Fremstillet af slidstærk dissipativ vinyl Arbejdsmåtte - 650 x 600 mm, med to lommer Transporttaske med trykknaplukning
Fuldsvejst stålskab med to låger i gedigen udførelse og pulverlakeret med ESD-lak i lysgrå RAL 7035 og forsynet med ESD-logo. Fås i flere flere højde/bredde-varianter.