Opret ny kontoGlemt kodeord

ESD Produkter

Her finder du Nordens største udvalg af produkter og udstyr til ESD beskyttelse.

Alle produkterne overholder de gældende ESD-normer og standarder, hovedsageligt DS/EN 61340-5-1, men naturligvis også  relevante under-standarder for de enkelte produktkategorier, f.eks. ESD-gulve og ESD-sikker beklædning hvor der findes særlige normer og tilhørende målemetoder til kontrol af korrekt funktion.

Ved korrekt anvendelse af produkterne kan der opnås fuld ESD-sikkerhed, uanset om det gælder en hel elektronikfabrik, eller en enkelt mobil arbejdsplads til servicearbejde.

Udover selve produkterne er vi også behjælpelige med såvel telefonisk som on-site rådgivning om korrekt anvendelse og vedligehold af ESD-sikring.

On-site rådgivning og Auditering foregår naturligvis med udgangspunkt i standarderne, men i lige så høj grad med en praktisk vinkel og en dybtgående viden om den praktiske hverdag i f.eks. en elektronikproduktion, og de udfordringer det giver at opnå korrekt adfærd i en EPA zone.

Hverken udstyr eller viden kan stå alene - det er kun i forening af ESD-udstyr og ESD-viden at der kan opnås fuld ESD-sikring.

Er der produkter du søger, men ikke finder i vort brede program, så kontakt os endelig - vi har hele tiden nye ESD-produkter på vej ind - men intet kommer på shoppen før vi har gennemført vores interne ESD-godkendelse.

PGT120.COM Personjordings teststation med RS232
Varenummer: 7100.PGT120.COM
I.C. ESD Blue lotion, 236 ml.
Varenummer: R.ICL.8.ESD
I.C. ESD Blue lotion, 473 ml.
Varenummer: R.ICL.16.ESD
Vakuumpakker, bordmodel
Varenummer: AZ-450E
10 mm trykknap-adapter med M6 gevind
Magnetisk PVC dokumentholder, IDP-Stat
Låg til papirkurv, 60 liter
Varenummer: 5180.860.D
Hængselsæt for låg til affaldsbeholder
Varenummer: 5180.890.D.S
Skriveunderlag, IDP-Stat
Varenummer: 5710.SM.Y
Ledende nylon-fladbørste, hård, 12,5 mm
Varenummer: 6103.B.103

Om ESD produkter generelt.

Alle produkter til ESD-sikring er fremstillet af forskellige typer  antistatisk materiale, for at kunne begræse eller helt undgå at statisk elektricet opstår ved brug.  Det antistatiske materiale kan i sin simpleste form bestå af kul, men der bruges i vidt omfang også andre materialer der alle har den egenskab at de i større eller mindre grad er permanent ledende.
Om Zenitech.dk

ZENITECH er en handelsvirksomhed med speciale indenfor ESD og Renrums produkter. Vi tilbyder ikke alene Europas bredeste program indenfor ESD udstyr til sikring af danske elektronik-arbejdspladser, men også ESD-rådgivning og auditering. Forbrugsstoffer og specialprodukter til klassificerede RENRUM og kontrollerede omgivelser er vores andet speciale.

Åbningstider

Mandag:8.00 - 16.30
Tirsdag:8.00 - 16.30
Onsdag:8.00 - 16.30
Torsdag:8.00 - 16.30
Fredag:8.00 - 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zenitech.dk eller

ZENITECH ApS   ·   Kokholm 3B   ·   DK-6000 Kolding   ·   +45 9617 0818   ·   info@zenitech.dk   ·   Om Cookies
0 varer i kurven