Opret ny kontoGlemt kodeord

Stole

Almindelige kontorstole er desværre ofte en alvorlig kilde til statisk opladning af personer i et ellers godt ESD-miljø. Opladningen sker især når man enten sætter slipper gulvet med fødderne, og placerer dem på stolens ben - eller når man rejser sig fra stolen og efterlader denne med en statisk ladning der ofte skal måles i flercifrede kilovolt. En sådan ESD-generator er der vist ingen der ønsker nær deres elektronik.

En ESD stol er kendetegnet ved at hjul og siddeflader er ledende, og forbundet sammen så statisk elektricitet fra stolen kan aflades sikkert til gulvoverfladen. ESD stole kan generelt ikke garanter jording af den person der sidder på stolen, så kravet i DS/EN 61340-5-1 opfyldes, men med de rette tiltag er det dog muligt via stole at lave brugbar personjording som alternativ til brug af armbånd.

Nedenfor ses et bredt udvalg af ESD sikre stole, med overflader og ergonomiske egenskaber der opfylder de fleste behov. Er der andet du søger så kontakt os endelig

ESD stol Se også mere information i vores e-katalog

Forrige side1234Næste side
Economy PLUS stol, sort
Varenummer: 1700.ESP.S
Economy PLUS stol, høj model, sort
Varenummer: 1710.ESP.S
Economy Stol
Economy Stol - Høj model
Comfort PLUS stol, sort
Comfort PLUS stol, sort - høj model
Comfort Stol
Comfort Stol - Høj model
ERGO stol
ERGO stol- høj model
Forrige side1234Næste side
Om Zenitech.dk

ZENITECH er en handelsvirksomhed med speciale indenfor ESD og Renrums produkter. Vi tilbyder ikke alene Europas bredeste program indenfor ESD udstyr til sikring af danske elektronik-arbejdspladser, men også ESD-rådgivning og auditering. Forbrugsstoffer og specialprodukter til klassificerede RENRUM og kontrollerede omgivelser er vores andet speciale.

Åbningstider

Mandag:8.00 - 16.30
Tirsdag:8.00 - 16.30
Onsdag:8.00 - 16.30
Torsdag:8.00 - 16.30
Fredag:8.00 - 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zenitech.dk eller

ZENITECH ApS   ·   Kokholm 3B   ·   DK-6000 Kolding   ·   +45 9617 0818   ·   info@zenitech.dk   ·   Om Cookies
0 varer i kurven