Tilbehør til ESD-borde
Til ZENI-LIFT ESD-hæve/sænkeborde findes der et stort tilbehørsprogram. F.eks. hylder, skuffer, ophængningsgalger, lamper, værktøjstavler og meget mere. Ofte fremstiller vi også specialtilbehør  tilpasset det specifikke behov.
Påbygningshylden kan monteres på alle ZENI-LIFT 120 og ZENI-LIFT 300 ESD-hæve/sænkeborde. Rammen er fremstillet af firkant-metalrør og pulverlakeret med ESD-lak i RAL 7035 og påmonteret hylde af 10 mm ESD-kompaktlaminat.
Påbygningsportalen kan monteres på alle ZENI-LIFT 120 og ZENI-LIFT 300 ESD-hæve/sænkeborde og er særdeles velegnet som ophæng for lamper, ionblæser og andet topmonteret udstyr og værktøj.
Hylde til montering på påbygningsportal. Påbygningspotalen til ZENI-LIFT 120 og ZENI-LIFT 300 er forberedt for montering af denne hylde af 10 mm ESD-kompaktlaminat.
Skuffen er fremstillet af ESD-sikre materialer og består af en metalramme pulverlakeret med ESD pulverlak RAL 7035. Forstykket er fremstillet af 10 mm ESD-kompaktlaminat. D x B x H: Indvendigt: 285 x 330 x 60 mm.
Meget robust og stabil påbygningsportal til montering på alle ZENI-LIFT 300 ESD-hæve/sænkeborde i alle bredder og er særdeles velegnet som ophæng for lamper, ionblæser og andet topmonteret udstyr og værktøj.
Ophængsskinne til montering mellem søjlerne på påbygningsportal. Ophængsskinnen hægtes nemt i firkanthullerne i bagsøjlerne i præcis den position man ønsker og kan monteres lodret eller skråtstilles.
Værktøjstavle til montering mellem søjlerne på påbygningsportal. Værktøjstavlen hægtes nemt i firkanthullerne i bagsøjlerne i præcis den position man ønsker.
Hylde til montering mellem søjlerne på påbygningsportal. Hylden hægtes nemt i firkanthullerne i bagsøjlerne i præcis den position man ønsker.
LINAK Desk Sensor™ 1 (DS1) er en Anti-Collision™ løsning, der sørger for, at bordet eller andre genstande ikke bliver beskadiget, når hæve-/sænkebordet højdeindstilles.
LED armatur til montering over arbejdsbord. Armaturet er i en meget gedigen udførelse og giver et fantastisk arbejdslys. Fås i fire længder fra 472 mm til 1782 mm. Armaturerne leveres komplet med monteringsbeslag, driver og ledning.
Nyhedsbrev Tilmelding