Opret ny kontoGlemt kodeord

Hæve/sænkeborde og løse ESD-bordplader

Med udgangspunkt i sin omfattende tekniske viden og know how inden for ESD-området har ZENITECH de senere år udviklet sig til en betydende producent og leverandør af ESD-sikkert inventar, bl.a. hæve/sænkeborde, rulleborde, løse ESD-bordplader og meget mere. Flere af Danmarks største  teknologivirksomheder anvender ESD-inventarløsninger fra ZENITECH, både standard- og specialdesignede løsninger.

I programmet indgår alle typer ESD arbejdsborde og andet ESD inventar. Større antal og serier fremstilles efter de mest moderne produktionsmetoder, med bl.a. laserskårne rørstel og CNC-fræsede bordplader for største præcision og ensartethed, mindre antal og specialdesigns er oftest håndlavet med højeste finish og detaljeringsgrad.

ESD hæve/sænkeborde fremstilles i flere forskellige udgaver så dimensioneringen er korrekt i forhold til anvendelse og belastning. Bordplader, hylder o. lign. fremstilles i 21 mm MDF med ESD laminat eller 10 mm kompaktlaminat i farven lys grå. Pladerne kan leveres med forskellige kantprofiler i den udformning der ønskes.

Alt inventar egenproduceres i Danmark og leveres med alle lovmæssige godkendelser og mærkninger – og naturligvis i overensstemmelse med EN 61340-5-1. Alt inventar leveres testet og med godkendelses certifikat.

For at sikre lang og problemfri levetid anvendes kun de bedste materialer og komponenter til vores inventarløsninger, bl.a. LINAK aktuatorer og styringer. Mulighed for mange tilbehørs- og udstyrsdele - se mere under produkterne.

Vi har en række standardmodeller, men fremstiller faktisk de fleste borde individuelt efter ønsker og behov – det er ikke dyrere! Kontakt os for en dialog og tilbud på netop din bordløsning.

ESD-bordplade, kompaktlaminat 10 mm
ESD-bordplade, MDF med ESD-laminat, 21 mm
Om Zenitech.dk

ZENITECH er en handelsvirksomhed med speciale indenfor ESD og Renrums produkter. Vi tilbyder ikke alene Europas bredeste program indenfor ESD udstyr til sikring af danske elektronik-arbejdspladser, men også ESD-rådgivning og auditering. Forbrugsstoffer og specialprodukter til klassificerede RENRUM og kontrollerede omgivelser er vores andet speciale.

Åbningstider

Mandag:8.00 - 16.30
Tirsdag:8.00 - 16.30
Onsdag:8.00 - 16.30
Torsdag:8.00 - 16.30
Fredag:8.00 - 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zenitech.dk eller

ZENITECH ApS   ·   Kokholm 3B   ·   DK-6000 Kolding   ·   +45 9617 0818   ·   info@zenitech.dk   ·   Om Cookies
0 varer i kurven