Renrumsklude
Renrumsklude findes i mange varianter og typer. Valget afhænger helt af formål og anvendelse. De mest anvendte typer er fremstillet som "non-woven" af en blanding af cellulose og polyester. De to materialer i forening giver nogle fremragende egenskaber mht. sugeevne og minimal partikelafgivelse.

Strikkede polyesterklude anvendes også ofte, typisk ved en højere klassificering, men er også dyrere som følge af produktionsmetoden. De strikkede typer findes også med antistatiske egenskaber. Kontakt os gerne for rådgivning.
C-1 er en yderst alsidig non-woven klud hvis blanding af cellulose (55%) og polyester (45%) gør den dels kraftigt sugende dels meget stærk.

Samtidig har den en meget lav partikelafgivelse.
Forvasket renrums klude i 2 størrelser- bløde klude med stor rengøringsydelse også i tør tilstand. Fremragende kemisk resistens. Egnet til glatte og ru overflader.
Renrums klude i 4 størrelser - elastisk nonwoven materiale - stor sugeevne. God kemisk resistens.
Renrums klude i blødt dobbeltlag i et mix af polyester og nylon. Meget høj absorptionsevne. Fås i 2 størrelser. Forvasket og efterrenset.
Slidstærke renrums klude i 2 størrelser i nonwoven materiale, der sikrer stor absorptionsevne. Egnet til alle overflader. God kemikalie resistens.
Ekstra bløde renrums klude af mikrofiber til ridse følsomme overflader. Særlig egnet til fin og ekstra fin rengøring.
Sterile vådservietter
Mål: 23 x 28 cm
Imprægnering: 70% IPA/30% DI vand
Renrumsklasse: 5-9
Renrumsklude sterile, tørre
Mål: 23x23, 31x31 cm
Stor absorberingsevne
Flere størrelser
Renrumsklude sterile
Mål: 23x23, 31x31 cm
Stor absorberingsevne
Flere størrelser
Meget absorberende klude til alle slags væsker.
Meget absorberende klude til alle slags væsker.
Lymtech Clean room Wipe C-1 er en yderst alsidig non-woven klud hvis blanding af cellulose og polyester gør den dels kraftigt sugende dels meget stærk.

Samtidig har en meget lav partikelafgivelse.

Klasse 100 / ISO 5.

Flere størrelser.
Nyhedsbrev Tilmelding