Opret ny kontoGlemt kodeord

Vinylgulv

God ESD-sikring starter i gulvhøjde!
Den primære jording af medarbejdere i et ESD-sikret område bør ske via fodtøj og gulv. Derfor er gulvbelægningen en af de vigtigste faktorer i forbindelse med ESD-sikring. I almindelige produktionslokaler anbefales en fastmonteret ESD-vinyl, som er meget homogent og har den korrekte ledeevne  og modstand.

Et antistatisk gulv er IKKE et ESD-gulv! Det er desværre en almindelig, men ikke desto mindre fejlagtig opfattelse, at et antistatisk gulv er det samme som et ESD-gulv – det er det IKKE! De fleste moderne gulvbelægninger er antistatiske – det betyder i praksis blot, at der ved almindelig færdsel på belægningen ikke genereres mere end højst 2000V – hvilket nogenlunde er grænsen hvor en person kan mærke en elektrostatisk udladning uden at føle ubehag. En antistatisk gulvbelægning er ikke i stand til at AFLEDE en elektrostatisk ladning. Og AFLEDNING er jo lige præcis det det handler om i ESD-mæssig sammenhæng – at aflede/bortlede en eventuel statisk ladning på en kontrolleret måde. Det kan en ESD-gulvbelægning.

ECOSTAT DF Duo 2.0 er en to-lags ESD-vinylbelægning. Den underste del har horisontalt ledende egenskaber og kan dermed bortlede en statisk elektricitet, den øverste del har punktvis vertikalt ledende egenskaber og forbinder dermed det øverste lag med det nederste lag men opretholder den korrekte modstand til jord <109 Ω, dog typisk RGP mellem 106 - 108

ZENITECH tilbyder komplette færdiginstallerede ESD-vinylgulve med certifikat og måleskema, som dokumenterer at gulvets elektriske egenskaber er i overensstemmelse med EN61340-5-1.

ESD vinylgulv
Om Zenitech.dk

ZENITECH er en handelsvirksomhed med speciale indenfor ESD og Renrums produkter. Vi tilbyder ikke alene Europas bredeste program indenfor ESD udstyr til sikring af danske elektronik-arbejdspladser, men også ESD-rådgivning og auditering. Forbrugsstoffer og specialprodukter til klassificerede RENRUM og kontrollerede omgivelser er vores andet speciale.

Åbningstider

Mandag:8.00 - 16.30
Tirsdag:8.00 - 16.30
Onsdag:8.00 - 16.30
Torsdag:8.00 - 16.30
Fredag:8.00 - 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zenitech.dk eller

ZENITECH ApS   ·   Kokholm 3B   ·   DK-6000 Kolding   ·   +45 9617 0818   ·   info@zenitech.dk   ·   Om Cookies
0 varer i kurven