Opret ny kontoGlemt kodeord

Klæbemåtter

Klæbemåtter anvendes mange steder, hvor man ønsker at undgå at gulvsnavs flyttes fra et sted til et andet. F.eks. fra et produktions miljø ind i et renere miljø – laboratorie eller lign. Klæbemåtten er, som navnet siger, klæbrig på overfladen. Den placeres på langs foran døren ind til det rene område. Når man træder på klæbemåtten bliver op til 95% af det snavs, der sidder under skosålerne, siddende på klæbemåtten. Det samme gælder naturligvis med hjulene på transportvogne, man kører hen over klæbemåtten. Når klæbeeffekten aftager, river man det øverste lag af, så er klæbemåtten klar igen.

Klæbemåtter, 4 stk. á 30 ark
Måttens klæbrige overflade fastholder urenheder fra skosåler, vognhjul m.m. og placeres typisk før indgangen til renrum eller kontrollerede områder. Læs mere her

Bemærk! Priserne er for 4 måtter med hver 30 ark!

Flere størrelser og farver - nu også i en antistatisk version og en antibakteriel version.
Ramme til klæbemåtter
Varenummer: 8160.2645.ZB
Om Zenitech.dk

ZENITECH er en handelsvirksomhed med speciale indenfor ESD og Renrums produkter. Vi tilbyder ikke alene Europas bredeste program indenfor ESD udstyr til sikring af danske elektronik-arbejdspladser, men også ESD-rådgivning og auditering. Forbrugsstoffer og specialprodukter til klassificerede RENRUM og kontrollerede omgivelser er vores andet speciale.

Åbningstider

Mandag:8.00 - 16.30
Tirsdag:8.00 - 16.30
Onsdag:8.00 - 16.30
Torsdag:8.00 - 16.30
Fredag:8.00 - 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@zenitech.dk eller

ZENITECH ApS   ·   Kokholm 3B   ·   DK-6000 Kolding   ·   +45 9617 0818   ·   info@zenitech.dk   ·   Om Cookies
0 varer i kurven