JALAS sko
Den mest teknisk avancerede sikkerhedssko på markedet er værd at fejre hver dag. I 2016 markerede JALAS® sikkerhedssko sit 100-års-jubilæum.

JALAS sko bevarer det høje niveau af kvalitet, komfort og sikkerhedsfunktioner, som har været deres kendetegn lige siden 1916. Historien om JALAS® startede i byen Jokipii, Finland, som stadig er stolt hjemby for design, udvikling og produktion.

Forkæl dine fødder med funktionelle og komfortable Jalas arbejdssko


Jalas arbejdssko er først og fremmest kendt for deres helt unikke pasform. Pasformen er specielt udviklet til skandinaviske fødder, hvilket er blot en af grundene til, at vi har valgt at være forhandler af Jalas sko.
Men det er ikke kun pasformen, der gør Jalas arbejdssko til nogle af de bedste sko, som du kan forkæle dine fødder med. Har du prøvet at have et par mindre gode arbejdssko på hele dagen?
I så fald ved du, hvor meget det betyder at have det rette fodtøj på, når du er på arbejde. Med sko fra Jalas får du de bedste arbejdssko, der ydermere er i et smart design samt i en høj kvalitet. Derudover får du et par sko, der holder langt ud i fremtiden.  
Køber du arbejdssko fra Jalas, får du funktionelle sko, der på allerbedste vis modstår de daglige udfordringer i løbet af en arbejdsdag.

Sådan vælger du de rigtige Jalas sko for dig


Inden du kaster dig ud i at købe et par Jalas sko, skal du overveje, hvilke krav skoene skal opfylde. Herunder kan du se, hvilke spørgsmål du blandt andet kan stille dig selv for at finde ud af, hvilke sko, der er de bedste for dig, dine fødder og dit arbejde:

  • - Er det en fordel, at dine arbejdssko er lette?

  • - Vil det være mere komfortabelt for dig, hvis skoene har en stødabsorberende sål?

  • - Skal din sko være antistatisk?

  • - Har du brug for en sko i et åndbart materiale?

  • - Skal dine sko have en oliebestandig ydersål?


Forhandler af Jalas arbejdssko


ZENITECH har gennem flere år været forhandler af JALAS sko og oplever at salget af JALAS arbejdssko med ESD er stadigt stigende som følge af smart design og god pasform.
Har du brug for arbejdssko, bør du kigge på vores alsidige udvalg af Jalas sko. I vores udvalg er der alt lige fra ESD-arbejdssko til sko med ekstra godt greb, åndbare sko, lette sko og meget mere. Der er derfor helt sikkert et par arbejdssko, som matcher dine behov.
En behagelig og certificeret arbejdssko til folk i servicesektoren, der er på benene hele dagen.

Ventilationsnet, lav vægt, oliebestandig ydersål, antistatiske egenskaber, Boa®
Fit System, ESD, dobbelte støddæmpningszoner, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).
En behagelig og certificeret arbejdssko til folk i servicesektoren, der er på benene hele dagen.

Skoene er testet og har godkendt skridbeskyttelse og stødabsorberende såler i flere lag for personlig beskyttelse. Opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD)
Ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, ekstra god støddæmpning, let.


Lav vægt, oliebestandig ydersål, antistatiske egenskaber, ESD, vandafvisende læder, dobbelte støddæmpningszoner, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).


EN ISO 20347:2012, O2 A E FO SRC.
Godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, ekstra god støddæmpning, let.


Oliebestandig ydersål, antistatiske egenskaber, ventilerende indersål, dobbelte støddæmpningszoner, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).
Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, ekstra god støddæmpning, let.


Lav vægt, oliebestandig ydersål, antistatiske egenskaber, Boa®-lukkesystem, ESD, vandafvisende læder, dobbelte støddæmpningszoner, opfylder kravene i IEC 61340-5-1 (ESD).


EN ISO 20347:2012, O2 A E FO SRC.
Nyhedsbrev Tilmelding