JALAS sikkerhedssko
Den mest teknisk avancerede sikkerhedssko på markedet er værd at fejre hver dag. I 2016 markerede JALAS® sikkerhedssko sit 100-års-jubilæum.

JALAS® sikkerhedssko bevarer det høje niveau af kvalitet, komfort og sikkerhedsfunktioner, som har været deres kendetegn lige siden 1916. Historien om JALAS® startede i byen Jokipii, Finland, som stadig er stolt hjemby for design, udvikling og produktion.

Jalas sikkerhedssko er perfekte til skandinaviske fødder


Et af kendetegnene, når det kommer til sikkerhedssko fra Jalas, er, at de har en helt særlig pasform, der er udviklet med henblik på skandinaviske fødder. Dette er opnået i samarbejde med brugerne, hvilket også har gjort, at Jalas sikkerhedssko er lavet med den optimale kombination af funktion og design.
Der findes mange forskellige brancher, hvor det er en nødvendighed med sikkerhedssko. Heldigvis henvender sikkerhedssko fra Jalas sig til en stor og bred gruppe af brancher, hvorfor du uden tvivl kan finde et par sko, der opfylder dine krav.

Jalas sikkerhedsfodtøj er i konstant udvikling


Efterhånden som Jalas får ny viden inden for området med sikkerhedsfodtøj, benytter de sig af den med det samme. Jalas sikkerhedsfodtøj er altså i en konstant udvikling, hvilket er en fordel for dig. Du er derfor sikret innovative sikkerhedssko, når du vælger Jalas sko.
For hele tiden at være fremme i skoene får virksomheden deres viden ud fra et stort kendskab til materialer samt avancerede forskningssamarbejder. Så udover at Jalas sikkerhedssko er fremstillet med den højeste kvalitet for øje og ved hjælp af det bedste håndværk, så er de også hele tiden nytænkende. Derfor er vi hos ZENITECH en stolt forhandler af Jalas sikkerhedsfodtøj.  

Forhandler af Jalas sikkerhedsfodtøj


Jalas sikkerhedssko fås i flere designvarianter, nogle er arbejdssko i et klassisk design medens andre er mere moderne i deres udtryk.  Jalas sikkerhedsfodtøj her på siden er alle med indbygget ESD-sikkerhed.

ESD-fodtøj er med til at formindske den elektriske opladning, som er den, der giver stød. Arbejder du eksempelvis et sted, hvor der er en risiko for, at gnister kan antænde brændbare væsker, dampe m.m., anbefales det, at du bruger ESD-sikkerhedsfodtøj.
Det er ligeledes en god idé at have ESD-fodtøj på, hvis du er i en branche, hvor du arbejder med elektriske apparater eller andre elektrisk ladede dele. Dog skal du være opmærksom på, at denne type fodtøj afhjælper stød, men at det ikke er en fuldkommen beskyttelse mod stød.
Her på siden kan du se vores udvalg af sikkerhedssko fra Jalas, så du nemt kan finde frem til de sko, der matcher dine fødder og arbejdsopgaver.
Højt kvalitetsniveau af beskyttelse, godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, ekstra god støddæmpning.
Ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, åndbar, ekstra god støddæmpning, let.
Ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, ekstra god støddæmpning, ekstrem let.
Ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, ekstra god støddæmpning, ekstrem let.
Ekstremt godt greb, meget god pasform, ekstra komfortabel, meget luftig, ekstra god støddæmpning, ekstrem let.
En behagelig sikkerhedssko med farverigt sportsinspireret design, BOA® Fit System og suveræn beskyttelse.

Oliebestandig ydersål, ESD-certificeret til beskyttelse af følsomt elektronisk udstyr, Ergothan støddæmpningssystem, Antistatiske egenskaber, Tåværn i aluminium, Sømværn i plasmabehandlet tekstil (PTC)
En letvægts sikkerhedssko i nyt design med strikket tekstiloverdel og BOA® Fit System.

Oliebestandig ydersål, ESD-certificeret til beskyttelse af følsomt elektronisk udstyr, Ergothan støddæmpningssystem, Antistatiske egenskaber, vandafvisende, Tåværn i aluminium, Sømværn i plasmabehandlet tekstil (PTC)
En let, behagelig sikkerhedssko med sidemonteret BOA®. Vandtæt på grund af GORE-TEX®.

Oliebestandig ydersål, ESD-certificeret til beskyttelse af følsomt elektronisk udstyr, Ergothan støddæmpningssystem, Antistatiske egenskaber, vandtæt, Varmebestandig ydersål, Tåværn i aluminium, Sømværn i plasmabehandlet tekstil (PTC)
Denne sikkerhedssko i lav model med de nødvendige egenskaber til de fleste arbejdssituationer, såsom sømværn i PTC-tekstil, tåkappe i aluminium og Vibram®-ydersål i nitrilgummi. Mellemsålen og JALAS FX3 Supreme-indersålen samt en sokkelignende pasform giver optimal komfort. PORON® XRD™-stødabsorbering forebygger skader i fod og ryg. Overdelen har netdækkede ventilationshuller for at holde fødderne kølige og forhindre partikler i at komme ind i skoene. BOA® Fit-systemet gør det nemt at tage skoen på og af.
Nyhedsbrev Tilmelding