Sievi sikkerhedssko
Sievi står for kvalitet! - Sievi er Nord Europas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj. Høj kvalitet, nordisk pasform og gennemført brugerkomfort er Sievis varemærke. Sievi arbejder kontinuerligt med udvikling af de sidste nye materialer og teknologi for at skabe nye og bedre egenskaber.

For Sievi sikkerhedssko er målsætningen, at producere de mest behagelige og brugervenlige sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til alle arbejdsmiljøer. Sievis bredde sortimentet byder på en unik valgmulighed, for at finde netop den sko som passer til dit arbejdsmiljø.

Sievi sikkerhedssko er indbegrebet af finsk design og solidt håndværk


For Sievis er det vigtigt at fremstille sikkerhedsfodtøj, der er produceret med fokus på komfort og brugervenlighed, så dine fødder trives. De har desuden for øje, at fodtøjet skal kunne bruges i alle former for arbejdsmiljøer.

Derudover skal sikkerheden naturligvis være i top således, at du med Sievi sikkerhedssko på fødderne får en øget tryghed. Alt dette giver tilsammen den mest optimale effektivitet på arbejdspladsen.

Ikke nok med at sikkerhedsskoene er i en høj kvalitet og har en fantastisk pasform, så har de ydermere et smart udseende, der passer til de fleste typer arbejdsbeklædning. Sikkerhedssko fra Sievi er et professionelt valg til en fremragende pris, når du skal have nyt sikkerhedsfodtøj.

Valg af den rette Sievi sikkerhedssko for dig


I og med at Sievi fremstiller et hav af forskellige sikkerhedssko, kan det være lidt af en udfordring at finde ud af, hvilke sikkerhedssko der er de bedste for dig, dine fødder og dit arbejde.

Først og fremmest går du ikke forgæves hos ZENITECH, når det kommer til størrelsen på dine sikkerhedssko. Vi forhandler nemlig sikkerhedssko i store og små størrelser, så der er sko til både mænd og kvinder.

Dernæst bør du overveje, om du har brug for sikkerhedssko med tåkappe, sømværn eller begge dele. Sømværnet på en sikkerhedssko beskytter dine fødder ved hjælp af ydersålen, hvis der er en risiko for, at du træder på spidse og skarpe genstande.

En sikkerhedsskos tåkappe beskytter dine tæer mod faldende emner samt mod sammenpresning. Tåkappen kan være lavet af stål, aluminium eller composite, hvor alle tre typer materiale lever op til de gældende krav. Når det kommer til stål og aluminium, er der tale om tyndt materiale, hvorimod composite er et let og kraftigt materiale.

Udover ovenstående bør du ligeledes tænke over, om du skal have en sikkerhedssko, der er åndbar, stødabsorberende, skridhæmmende, antistatisk m.m.

Forhandler Sievi sikkerhedssko


ZENITECH har udvalgt et sortiment af Sievi sikkerhedssko som vi forhandler, og disse vises her på siden, men vi kan selvfølgelig skaffe hele programmet, og vi finder altid en god pris.

Vi er manges foretrukne forhandler af Sievi sikkerhedssko og er også glade for at byde dig velkommen her på vores side. Udforsk vores udvalg og sig endelig til, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i forbindelse med køb af sikkerhedssko.
Holdbare sikkerhedssko med ståltåkapper og penetrationsmodstandsdygtige mellemsåler. Spidserne er beskyttet med PU-kapper. 3D tørforingen og ventilationshullerne i overlæderet gør skoene åndbare og komfortable at bruge.

XL-størrelsen giver tæerne masser af plads. Skridsikre og fleksible såler.


ESD i hht. IEC 61340-5-1


Denne sko fås i str. 35-47

Bemærk at str. 40-47 er med ekstra bredde (XL læst)
Holdbare og sporty sko med tåkapper af kompositmateriale. Overlæderet er åndbar og vandtæt mikrofiber, ventilationshuller og 3D tørforing i overlæderet gør disse sko ekstremt åndbare. Sålernes dobbeltlag er ekstremt holdbare, og fleksrillerne sikrer, at støvlerne er fleksible på en optimal måde. FlexStep® såler for fremragende stødabsorbering.


ESD i hht. IEC 61340-5-1


Denne sko fås i str. 35-47.
Holdbare og sporty sko med tåkapper af aluminium og penetrationsresistente stålmellemsåler. Overlæderet er udført i åndbart og vandafvisende mikrofiber. 3D tørforingen gør støvlerne ekstremt komfortable og åndbare. Enkeltlagssålen af FlexStep®-materiale er skridsikker og let og sikrer også fremragende stødabsorbering.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 36-47.

Hurtig at tage på, nem at tilpasse!

Alt Sievi-fodtøj er kendetegnet ved slidstærke materialer og suveræn brugskomfort. Når du ønsker fodtøj, der er hurtigt at tage på, nemt at tilpasse og behageligt i brug, falder valget på Sievi-kollektionens fodtøj, der er forsynet med Boa®-snørebåndsmekanismen eller velcrolukning.

XL-størrelsen giver tæerne masser af plads.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.

Denne sko fås i str. 39-47.


Bemærk: denne sko er med ekstra bredde (XL læst)
Holdbare og sporty sko med tåkapper af aluminium, penetrationsresistente stålmellemsåler og velcrolukning. Overlæderet er udført i åndbart og vandafvisende mikrofiber. 3D tørforingen gør støvlerne ekstremt komfortable og åndbare. Enkeltlagssålen af FlexStep®-materiale er skridsikker og let og sikrer også fremragende stødabsorbering.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 36-47.
Fodtøj til varierende arbejdssituationer!
Ved arbejde under varierende arbejdsforhold beskyttes og støttes anklen af fodtøjets struktur. Materialer af høj kvalitet holder til selv de mest overraskende situationer i arbejdet. Nyt i Roller High-modellerne er memory foam-ankelbeskyttelsen, der giver øget sikkerhed.


ESD i hht. IEC 61340-5-1


Denne sko fås i str. 35-47.
Sievi whiteline med rene linier - det rigtige valg i forhold, hvor der kræves højt hygiejneniveau og vaskbarhed.


Komfortable klassikere! De bekvemme træsko egner sig til mange forskellige slags arbejdsopgaver. Overlædermaterialet er holdbart og vandafvisende mikrofiber.  ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 36-47.
Sievi Racer kombinerer komfort og sikkerhed på arbejdspladsen på en ny måde. Den sportslige letvægtsstruktur, den anatomiske form, der støtter foden, lette og åndbare materialer og den nye holdbare og ekstremt sikre ActionPro-dobbeltsål gør Racer til den ultimative sikkerhedssko. Den fleksible FlexEnergy komponent sikrer maksimal stødabsorbering.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 35-43.
Sievi Racer kombinerer komfort og sikkerhed på arbejdspladsen på en ny måde. Den sportslige letvægtsstruktur, den anatomiske form der støtter foden, lette og åndbare materialer og den nye holdbare og ekstremt sikre ActionPro-dobbeltsål gør Racer til den ultimative sikkerhedssko. Den fleksible FlexEnergy komponent sikrer maksimal stødabsorbering.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 35-48.
Sievi Racer kombinerer komfort og sikkerhed på arbejdspladsen på en ny måde. Den sportslige letvægtsstruktur, den anatomiske form, der støtter foden, lette og åndbare materialer og den nye holdbare og ekstremt sikre ActionPro-dobbeltsål gør Racer til den ultimative sikkerhedssko.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 39 - 48.
Sievi Racer kombinerer komfort og sikkerhed på arbejdspladsen på en ny måde. Den sportslige letvægtsstruktur, den anatomiske form, der støtter foden, lette og åndbare materialer og den nye holdbare og ekstremt sikre ActionPro-dobbeltsål gør Racer til den ultimative sikkerhedssko.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 35 - 48.
GT Racer S3 kombinerer komfort og sikkerhed på arbejdspladsen på en ny måde. GT Racer S3 er det perfekte valg, når du har behov for vandtætte sko - især under varmere forhold.


ESD i hht. IEC 61340-5-1.


Denne sko fås i str. 35 - 48.