Sievi ESD-sko, Track

Varenummer:
DKK 1.020,00
Overlæderet er af sort narvlæder, som bevarer en god pasform og er vandafvisende. Elastikker i siderne gør det lettere at tage fodtøjet af og på. Den fleksible Flexstep®-sål er fremstillet af polyuretan, og den absorberer stød rettet mod ryggen og fødderne. Indlægssålen er en udtagelig Sievi Comfort-indlægssål, der er antistatisk og opfylder ESD-normerne, og den er åndbar og kan maskinvaskes ved 40 ˚C. ESD-godkendt.

ESD
ESD sko afleder gennem sålmønstret på en kontrolleret og sikker måde den statiske elektricitet som genereres ved bevægelse, gang og lignende. Grænseværdierne på Sievi ESD-fodtøjets modstand, som er på 100 kΩ - 35 MΩ, er strammere end på antistatisk fodtøj (IEC 61340-5-1). Ved brug af ESD sko, kan beskadigelse af følsomme elektroniske komponenter og udstyr forebygges.

Olie- og kemikaliebeskyttelse
Fodtøjets sål er modstandsdygtig over for olie og en række kemikalier. Sievi-skoens oliebestandighed opfylderkravene ifølge EN ISO 20345:2011 -standarden.

Antistatisk
Det antistatiske fodtøj afleder kontrolleret den statiske elektricitet, som er akkumuleret i kroppen. Modstandsområdet er på 100 kΩ - 1000 MΩ.

Hæleelasticitet
Hæleelasticitet er et krav i standarderne EN ISO 20345:2011 og EN ISO 20347:2012: Fodtøjets støddæmpning skal være mindst 20 J. I al Sievi-fodtøjet er det FlexStep® sålematerialet, der står bag hæleelasticiteten, som er nærmere beskrevet under punktet FlexStep®.

1-lags PU
Sålen på fodtøjet er fremstillet af FlexStep® materiale. Den mikroporøse struktur gør, at etlags polyuretansålen er meget skridsikker, fleksibel og giver en fortræffelig støddæmpning. Varmebestandighed indtil 120° C.

Metalfri
Der er ikke anvendt metal i fodtøjet, og det får derfor ikke metaldetektorer til at reagere.

Denne sko fås i str. 39-48
Genbestilling
Hos Zenitech kan du gemme en vare på din personlige favoritliste, dette gør genbestilling meget nemmere.
Kundeservice
Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os på:
Nyhedsbrev Tilmelding