Birkenstock
Tradition - Innovation - Fascination
Med mere end 230 års erfaring i skoindustrien, og med den viden, BIRKENSTOCK har indsamlet fra den ene generation til den næste, garantere de sko lavet af det fineste håndværk - af højeste kvalitet .

ESD Birkenstock


Miljøvenlig produktion og anvendelse af udvalgt langvarige materialer hjælper med til at beskytte naturens miljø. ESD Birkenstocks produkter er og vil fortsat være , "Made in Germany" - fra spænderne hele vejen til sålen.

BIRKENSTOCK følger med tiden. De udvikler løbende deres produkter for at holde trit med de høje standarder. Nye fremstillingsprocesser hjulpet af de nyeste teknologier og udvikling af nye materialer og attraktive modeller danner alle grundlag for dette. På denne måde er de i stand til at tilbyde dig enestående kvalitet og uovertruffen komfort.
BIRKENSTOCK® sandal model Arizona. Fås i str. 35-48 i 3 forskellige farver (blå, hvid og sort) - derudover fås den både som smal og normal model.
BIRKENSTOCK® sandal model Tokio. Fås i str. 36-48 i 2 forskellige farver (blå og sort) - derudover fås den både som smal og normal model. Ikke alle størrelser fås i begge modeller.
BIRKENSTOCK® sandal model Boston. Fås i str. 36-48 i sort - derudover fås den både som smal og normal model. Ikke alle størrelser fås i begge modeller.
Nyhedsbrev Tilmelding