ZENITECH er nu dansk distributør for LED2WORK GmbH

31. august 2023
ZENITECH er nu dansk distributør for LED2WORK GmbH
LED2WORK fremstiller belysningsløsninger i en meget høj kvalitet med den nyeste LED-teknologi. Det sikrer den ideelle belysning til krævende visuelle opgaver, uanset om det er på maskiner eller på industrielle arbejdsstationer.

LED2WORK tilbyder flere produktserier indenfor professionel belysning: Arbejdspladsbelysning, maskinbelysning, industribelysning m.m.

SYSTEMLED-serien er udviklet til arbejdsstationer og muliggør en hurtig og enkel udskiftning af lysstofrørsarmaturer med LED-armaturer. Derfor har SYSTEMLED de samme dimensioner og forbindelser som de førende konventionelle armaturer. Den elektriske sammenkobling af SYSTEMLED gør det muligt at skabe store, særligt effektive belysningsflader.

Nogle af fordelene er ved LED2WORKs armaturer er, homogent lys samt blænd- og flimmerfri belysning uden reflekser på metaloverflader, flere armaturer kan sammenkobles elektrisk. Vedligeholdelsesfri, 36 måneders garanti, produceret i Tyskland. Stort tilbehørsprogram til befæstigelse og lysdæmpning m.m.
Nyhedsbrev Tilmelding