Plukkasser
ESD sikre plukkasser giver øget sikkerhed mod ESD skader ved oplagring og plukning af komponenter og halvfabrikata i EPA områder.

ESD sikre plukkasser fåes nu i flere farver, så der er mulighed for eksempelvis at identificere afdelinger, eller produktionsled med forskelligt farvede plast plukkasser.

Når du køber en plukkasse hos os, har de permanente ESD-egenskaber, uanset om det er de ledende eller dissipative varianter.

Her på siden finder du vores udvalg af plukkasser. Med plukkasser kan du altid opbevare lige præcis det, du har brug for på den mest optimale måde. Find plukkasser i en god kvalitet hos ZENITECH.

Få et godt overblik ved hjælp af plukkasser


Ved hjælp af flere plukkasser kan du få en systematisk opbevaring, der giver dig det bedste overblik. Plukkasser på eksempelvis et lager gør det hele mere overskueligt. Derved kan du eller dine medarbejdere arbejde mere effektivt, da det altid er muligt hurtigt at finde det, der skal bruges.
Plukkasser er den perfekte opbevaringsløsning til et hav af forskellige ting. Flere af vores plukkasser har et åbent frontparti, der gør det muligt at se, hvad der er i kassen. Desuden giver dette en let adgang til indholdet. Dette er en stor hjælp i en travl hverdag, hvor en specifik ting skal findes hurtigt og nemt.

ESD-kasser giver en sikker opbevaring og transport af elektronik


Hos ZENITECH har vi flere forskellige ESD-kasser, som er kasser til elektronik. ESD-kasser i plast er nemlig udviklet specielt til både opbevaring og transport af elektroniske komponenter.
En ESD-kasse afleder og forhindrer elektrisk ladning, hvorfor det er en transport- og opbevaringsmulighed, der er yderst sikker, når det kommer til elektronik. Så har du brug for enten at opbevare eller transportere elektronik, er ESD-kasser den helt rigtige løsning for dig.

Et stort udvalg af plukkasser i plast hos ZENITECH


Har du brug for en plukkasse i plast, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos ZENITECH har vi nemlig et stort udvalg, så du kan finde lige den plukkasse, du har brug for. Uanset om det er en kasse til elektronik eller noget helt andet, finder du det her hos os. Kasserne i vores sortiment kommer i flere forskellige udformninger, størrelser og farver, så du altid kan finde den rette plukkasse for dig.

Ruminddeling til 5150.380
59 x 33 mm 9 rum
35 x 33 mm 15 rum
28 x 24 mm 24 rum
• Permanent volumenledende karbonholdigt kunststof materiale
• Hængslet låg med snaplås
Mål: 185 x 108 x 29 mm
Ruminddeling til 5150.381
93 x 81 mm 2
45 x 25 mm 12
20 x 30 / 80 x 30 mm 16 + 1
20 x 30 mm 20
Ruminddeling til 5150.367
28 x 23 mm, 54 rum
20 x 22 mm, 72 rum
Slut med kun at have sorte kasser i EPA.

Permanent dissipative lagerkasser i gul IDP-STAT® ledende polymermateriale.

Sort ESD logo trykt på siden, for let genkendelighed.

Typisk overflademodstand RS = 109 - 1010
Slut med kun at have sorte kasser i EPA.

Permanent dissipative lagerkasser i rød IDP-STAT® ledende polymermateriale.

Sort ESD logo trykt på siden, for let genkendelighed.

Typisk overflademodstand RS = 109 - 1010
Samme modulmål og muligheder som standardkasser uden ESD-egenskaber
Fremstillet i ledende polypropylen
Med ESD logo indstøbt

Typisk overflademodstand RS = 104 - 105
Nyhedsbrev Tilmelding